.

RSS

萌えキャラの上手な描き方 (How to draw moe characters)

click to enlarge the image

キャラの上手な描き方 
Moe chara no jouzu na kakikata
(How to draw moe characters)

File size : 40 Mb
File Type : PDF
Page ; 178pg
link : Mediafire


Part 1

Part 2

sample :




  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

14 comments:

Anonymous said...

password nya apa ya?makasi

Kaeda Shou said...

passwordnya cuma mugmug

sanchii said...

download linknya salah.. yang kedownload malah yang ini http://kaedavectormania.blogspot.com/2012/05/how-to-draw-hen-costume-character-moe.html

Kaeda Shou said...

apakah yang dimaksud isinya ? kalo linknya sih uda bener tuh...

Anonymous said...

TQ banyak tutorial yang saya ambil dari sini, dan yang membuat saya senang semua tutorialnya gratis ^_^.

Oya Bro, apakah kita memerlukan peralatan tablet untuk mewarnainya??? Yang saya rasakan disini terlalu sulit mewarnainya menggunakan mouse.

Anonymous said...

hello, thank you very much for uploading these great books about drawing :) but for this one, i think you put the wrong link (it's the link for the costume book). could you please replace it with the correct link? thank you again for your great work.

Anonymous said...

Hello, you have more books of this publication? & the how to draw manga 34 costumes?

(^_^)/ tanks

Anonymous said...

ini benar2 sangat bermanfaat...
terimakasih telah mempublish "how to draw"

jane moniung said...

ini tutorial menggambar manga versi chibi? (chibi=badan yang berukuran kecil/kunted)

Farisy Maulana said...

Mediafirenya udah ga bisa buat share ya? saya mau download tapi ga bisa T.T

MF Azral said...

Link udah mati...
tlg diuploadnya kembali...

Anonymous said...

hello,
part 2 dead link,
can u fix it please

Anonymous said...

mas bro part 2 nya sudah hilang tuh

tapioca said...

pleaaaaaaaaaaaaaaaaaaaase rup second part ; __ ;

Post a Comment

ayo biasakan memberi komentar, jangan hanya download aja....
visit my other blog : kaedagamemania.blogspot.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
KaedaVectorMania. Powered by Blogger.